Jugabilitat Ferran Alsina 01

En Lluc, el protagonista del joc, viatja en el temps amb Yiru, el robot. Vénen des del futur, on tota l’energia és de fonts renovables, i van enrere fins a l’època del descobriment de la màquina de vapor a la Revolució Industrial. Allà coneixerà Ferran Alsina, científic, tècnic industrial i economista català.

Jugabilitat Ferran Alsina 02
A través del joc podràs conèixer diversos aspectes de la Revolució Industrial, també la vida de Ferran Alsina i com vivia la gent de l’època. Podràs descobrir com eren els transports, la indústria, les fonts d’energia i els canvis socials que es van produir durant la Revolució Industrial.
Jugabilitat Ferran Alsina 03

Ferran Alsina (1861-1908) es va formar en l’àmbit de la indústria tèxtil a Anglaterra i Alemanya, i va ser director de la fàbrica tèxtil del Vapor Vell i la Colònia Güell. Havia dissenyat maquinària tèxtil i també arribà a ser una personalitat destacada en la política catalana. Va ser un entusiasta i un gran divulgador de la física, i va promoure un laboratori de física experimental – La Mentora Alsina – que actualment es troba al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa.